luni, 30 martie 2015

Cosuri Verde Aromat de Pasti!

Cum astrologii au anuntat ca 2015 ar fi un an potrivit colaborarilor de tot felul am hotarat ca, pe langa bunatatile Verde Aromat, pentru Sarbatoarea Pastelui din acest an cosurile noastre sa contina cozonac din cel mai bun de la Brutaria Colt de Paine, superalimente raw de la prietenii nostri de la  Raw Boost si bineinteles minunatul vin Gramma de la Iasi.

Asa ca numarati-va prietenii si rudele sau colegii carora le veti face o bucurie marca Verde Aromat! Cu cat primim mai din timp comenzile voastre cu atat ne va fi mai usor sa le pregatim.
Cosurile vor avea preturi intre 65 si 200 de lei si vor contine pe langa cozonac si vin produsele noastre dragi: rosii uscate, mustar de casa, amestec de condimente, mix aromat pentru salata (produs nou!) si ciocolata de casa.
In cel mai scurt timp postam oferta exacta sa alegeti in voie. Important! Comenzile se fac la mihaela.brailescu@gmail.com sau la telefon: 0749964677. Ultima data de preluare a comenzilor este 10 aprilie. Cosurile se pregatesc in 48 de ore de la comanda, livrarile se fac prin curier. 

Sa fie cu plin! 

...un fel de P.S.
In timp ce scriam aceasta postare m-am gandit cat de tare ar fi sa pun in cosuri borcanase cu oua de prepelita marinate in otet cu rozmarin si suc de sfecla (sa iasa roz, hehe)! Dar mi-am dat seama rapid ca ca pana nu stiu cat de cat comenzile n-am cum sa fac aceasta propunere. Ramane totusi valabila ideea ...o mai coc putin ca e prea frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu